Skarphagens IK

DET RYKTAS 2010

...att imorgon är det 2011..  Skarphagen funderar på att slipa ihop en Årskrönika för 2010 om kvällens firande inte sätter allt för långa spår...

... att det på annat håll ryktas om att Skarphagens "det ryktas" innehåller fabricerade rykten. Ryktet gör gällande att rykten uppkommer och sprids av redaktionen själva. Stämmer detta står Skarphagens goda rykte ordentligt på spel, men det här är ju självklart bara rykten. Men det är ändå ryktigt tråkigt...
 


... att Moel Johede.

... att Pinnen ska få en egen hörna på hemsidan. Ett passande namn eftersom Pinnen tydligen doktorerat i taktik på fasta situationer.

... Att Skullman lovat vaxa hela kroppen om han inte gör femton baljor 2011.... att Skarphagen ligger i förhandlingar med ytterligare nyförvärv inför 2011. Styrelsen vill inte gå ut med några namn, men det rör sig enligt uppgift om en mittfältare/forward med rutin från superettan, en målfarlig forward och en back med rutin från högre divisioner...

... att två av de äldsta profilerna i föreningen har börjat trissa upp biggest looser tävlingen till oanade höjder...  det munhuggs om hängrövar till höger och vänster..  vi gillar dock repliken om den andre skulle vinna......... "Biggest Looser - Fattest Winner"..

... att det snart är jul...

...att det äntligen har dykt upp ett filmklipp från Mickes våldsamma krasch under sponsorresan 2010.

http://www.liveleak.com/view?i=91037d2a41


AT-Cup Special

...att man kan servera tacosås med kyckling utan att skämmas. Man kan till och med ta emot en hundring och knappt ge tillbaka någon växel och fortfarande tycka att ingenting är konstigt. Stort jävla IG på stadium arenas lunchhak.

... att det däremot är VG på allt annat. Ingen längtar tillbaka till mässhallen.

... att Kenta har scenskräck.

... Att svärtinge återigen inte kunde vinna mot SIK, trots att den kvicka innomhusfotbollen borde gynna deras snabba, tekniska och fotbollsmässigt fulländade spelare. Grislaget Skarphagen, dessutom decimerat med totalt sex personer sedan laget togs ut,  höll på att slå ut förortsborna, men istället för 2-0 till SIK blev det 1-1 i slutet. Skarphagen gratulerar Svärtinge till avancemanget.

... att Ricky finns.

... att MIcke Nilsson kommer ha en skaplig träningsvärk runt nacke och skuldror, då han enligt egen utsago "bar hela laget genom den här turneringen".

... att alla vet vems jävla fel det var att vi åkte ut.

... att Ricky vill ha boll.... att många har provspelat med Skarphagen i vinter. Många har skrivit på, men får vi chansen att basunera ut att "Tobbe är klar!" ?   http://www.eliteprospects.com/football/player.php?player=2033


... att lokalen hålls stängd i några veckor efter påtryckingar från grannar. Verksamheten drar igång igen efter nyår. Eller kanske på nyår?


... att det dock blir vissa förändringar vad gäller öppettider och tillåten ljudnivå.


... att det fortfarande finns människor som inte har betalat medlemsavgift för 2010. Människorna är i det här fallet två till antalet. Den ena spelar iofs bara b-lag och dyker upp på lagfesterna. Och den andra har iofs bara spelat i klubben i 15 år totalt, så han kanske inte har kommit in i rutinerna..... att alla inte vet vems fel det var att bredens hälsena gick av.....

Brännbollsfest Special

... Det ryktas att det finns en del bildbevis från sommarens sjöslag där alla kan få svar på frågorna: Varför fick inte Martin ligga, hur gick det till när Pinnen fick hugg och somnade Hammarström? Titta tillbaka inom kort.


Lagfest Special

...att invägningen i Skarphagens Biggest Loser nu är verifierad och godkänd. Oroväckande många putande pondusmagar har setts i omklädningsrummet på sistone, och på eget initiativ tog spelartruppen tag i problemet. Eftersom det är helt omöjligt för de flesta att göra någonting, såvida det inte kan ses som en tävling, var "biggest loser-konceptet" givet.
 
Utgångsläget är följande:

Orta
108
Micke O
103
Skullman
100,2
Polla
97,6
Torra
94,2
Nilsson
93,1
Kindstrand
90,8
Franka
88,7
Pelle
87
Adam
85,3
Pinnen
85,2
Espen
85,2
Pära
84,2
stolt
83,7
Ulven
82,4
Hammar
82,3
Breden
80,9
Joel
80,2
Åkerberg
76,9
Skarpen
69,1


 

.. Att mattan i klubblokalen officiellt invigdes under lagfesten i lördags. Vann franka med en dubbelnelson eller var det ulven och pinnen som vann matchen efter parterröverläget? åsikterna är delade....

... Att Lasse Åkerberg är klar för Hagen  http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=500580547618

... Att Hammars busgrogg innehöll något ämne som 80-talisterna är immuna mot, men som slog hårt på all födda under hippiernas tidsålder:


   ...att Adam fick stå för både stilen och klassen när Bishop senare intogs.
... att Pär ska köpa truckerkeps. Undertecknad såg honom nämligen ta hem sina pilotbricker från lokalen igår...

 


Men frågan är vem man vill likna?


.. att formatet "det ryktas" lever vidare ett tag till. Det visade sig att vi var så före vår tid att resten av världen ännu inte hunnit ikapp.
 
... att El Capitano kan få stå öga mot öga med Skarphagens "största" kapten genom tiderna, redan nu på torsdag kl 18.30

... .att Skarphagen storsatsar på marknadssidan och projektanställer en sponsoransvarig i januari....


...att två av spelarna i Skarphagen tidigare var medlemmar i det s.k. "Teamet" eller "Team Sakic". Denna grupp av unga män ska enligt uppgift ha levt ihop i något som närmast kan beskrivas som ett kollektiv. En utav de utpekade spelarna ska dessutom ha varit teamets chaufför.


...att "det ryktas"  försvinner i sin nuvarande form. Bristen på rykten är inte problemet, i Skarphagen begås det fortfarande otukt i traktorer, det tjatas om trekanter, man bedrar styrelseledarmöter och jagar "sloppy seconds". Nej, formatet är bara hopplöst out of date, och redaktionen vill som vanligt gå i bräschen. Nya grejer är på gång.


… att Pinnen hade en jävla oflyt och fick fel go-cart i helgen. I den första (B-) finalen var det ingen som klagade på skrothögen som tuffade in 100 meter bakom alla andra i A-finalen, men något hände kanske i depån. Sabotage?

… att uttrycket som myntades innan avfärd mot Klinga; ”Det är ju roligare att vinna B-finalen än att komma sist i A-finalen” ersattes av ”bättre att vara 6:a än 7:a”, ungefär samma hundradel som Pinnen skar mållinjen i finalen.

... att Ulven har för mycket fritid.

… att det nu är bevisat att Joel bara stjäl mål som andra ändå skulle ha gjort.

… att Hammar höll sig vaken en hel fest en gång på nittiotalet. Snacket går fortfarande i Skogsbo, och folk vet precis vad dom gjorde den där historiska kvällen.… att Niklas Steisjö är på väg tillbaka till Hagen. Vem han ska peta är oklart, men kanske tar han en plats på topp? Det ryktas nämligen också om att skyttekungen Joel Mohede flyttar till varmare breddgrader (Halmstad).

…  att ett moment föll bort under inkilningen och att nyförvärven ännu inte kan andas ut.

… att om man bildgooglar ”Andreas Torrestam” får man upp följande resultat:

…att Svärtinge ska få veta vad grisfotboll är på riktigt hemma på Ektorps IP. You aint´ seen nothin´ yet…

… att fotboll även i fortsättningen kommer att gå ut på att göra så många mål som möjligt, släppa in så få som möjligt och ta så många poäng som möjligt. Så Skarphagen lever vidare ett tag till, även om vissa coacher vill införa stilpoäng.

… att lillebror Waria har det tungt i både A- och B-lag. Trist.

… att VM följs bäst på storbild i lokalen.

… att det planeras för nya träningskit. Så fort alla har betalt medlemsavgift + salami. Svårare än så är det inte.

 

 

Orta
108
Micke O
103
Skullman
100,2
Polla
97,6
Torra
94,2
Nilsson
93,1
Kindstrand
90,8
Franka
88,7
Pelle
87
Adam
85,3
Pinnen
85,2
Espen
85,2
Pära
84,2
stolt
83,7
Ulven
82,4
Hammar
82,3
Breden
80,9
Joel
80,2
Åkerberg
76,9
Skarpen
69,1

Besöksräknare   |   Webbyrå / Sponsor  Johan Bredenholt, Carlj Webbyrå